Sightseeing

Här kan du köpa dina sightseeing biljetter i Prag och bl a uppleva en stadsrundtur i Prag, Prag by night, Prag från en Segway, Karlstein Borgen, Theresienstadt, Prags Judiska kvarter och mycket, mycket mer - endast fantasin sätter gränserna!

Sightseeing
 
Prag Sightseeing PLUS

Prag Sightseeing PLUS

4.0
(1)

Upplev Prag och dess sevärdheter till fots, med buss och båt på vår kompletta tur Prag Sightseeing PLUS! Köp dina biljetter här och lär känna fantastiska Prag "Staden med de hundra tornen"!

Från 390 kr
Judiska Kvarteren Prag

Judiska Kvarteren Prag

Judiska Kvarteren i Prag är en guidad sightseeingtur genom de intressanta och autentiska judiska kvarteren i Prag, inklusive ett besök på den gamla judiska kyrkogården. Köp dina biljetter här!

Från 369 kr
Prag Sightseeing

Prag Sightseeing

4.0
(1)

Prag Sightseeing är en bekväm och perfekt tur för dig som vill uppleva "den gyllene staden" Prag och dess sevärdheter på under 3 timmar! Köp dina biljetter till Prag Sightseeing här!

Från 304 kr
Prag Afton Sightseeing

Prag Afton Sightseeing

Upplev Prags sevärdheter på denna Afton Sightseeing med bl a Krizik fountain och dess klassiska musik! Köp dina biljetter till Prag Afton Sightseeing med Krizik fontänen här!

Från 282 kr
Karlsteinborgen

Karlsteinborgen

Besök den berömda Karlsteinborgen utanför Prag på vår guidade sightseeingtur! Karlsteinborgen är väl värt ett besök när du är i Prag! Boka dina biljetter till Karlsteinborgens sevärdheter här!

Från 412 kr
Koncentrationslägret Theresienstadt

Koncentrationslägret Theresienstadt

4.0
(1)

Besök Theresienstadt, det beryktade koncentrationslägret från andra världskriget, på vår guidade tur. Terezin (Theresienstadt) ligger lite utanför Prag och biljetterna till Theresienstadt köper du här!

Från 477 kr
Prag Segway Sightseeing

Prag Segway Sightseeing

Prag Segway Sightseeing är det roligaste sättet att se och lära känna Prag på - från en Segway! Köp biljetter till en annorlunda sightseeing tur, Prag Segway Sightseeing här!

Från 780 kr
Prag Cykeltur

Prag Cykeltur

5.0
(1)

Prag Cykeltur är inte bara ett roligt och annorlunda sätt att ta sig runt på i Prag, det är även ett fenomenalt sätt att njuta av Prags alla sevärdheter! Biljetter till Prag Cykeltur köper du här!

Från 248 kr
I Mozarts Fotspår

I Mozarts Fotspår

Följ med oss och vandra I Mozarts Fotspår, under den store kompositörens tid i Prag! Här köper du dina biljetter till denna fantastiska sightseeingtur i Prag, I Mozarts Fotspår!

Från 293 kr
Prags kommunistiska historia

Prags kommunistiska historia

Promenera i kommunismens fotsteg på denna tur och lär dig mer om Prags Kommunistiska Historia under kommunismens tid. Köp dina biljetter till Prags Kommunistiska Historia här!

Från 308 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen