Prag Sightseeing PLUS

Prag Sightseeing PLUS

Pris från 390 kr

Prag Sightseeing PLUS är utan tvekan en fantastisk rundtur i Prag "Staden med de hundra tornen"! Du får se och uppleva stadens historiska platser och sevärdheter från en buss, en båt och även till fots!

Golden City Tour of Prague / Prag Sightseeing PLUS är den längsta och mest kompletta sightseeingturen i Prag som vi kan erbjuda dig!

Dagen börjar med en busstur och vi passerar Statsteatern (Stavovske Theatre/Estates Theatre), där WA Mozarts Don Giovanni hade sin världspremiär. Vi fortsätter förbi Nationalteatern till Smetana Embankment, där vi beundrar den fantastiska panoramautsikten över Pragborgen och Karlsbron. Härefter kör vi till de gamla och nya stadsdelarna och besöker Vaclavplatsen i hjärtat av Prag. Efter Vaclavplatsen korsar vi Charles platsen, och beundrar Dansens Hus vid floden. Vi kommer nu att korsa floden för att nå Lesser Quarter, som domineras av S:t Nicholas kyrkan.

Efter bussresan är det dags för en promenad i Pragborgen och vi passerar S:t Vitus-katedralen, Gamla Slottet och S:t Georges kloster för att slutligen nå den gamla slottstrappan. Vi går sedan tillbaka till Karlsbron, där du får höra berättas om dess statyer.

Efter promenaden till fots kliver vi ombord på en mindre kryssningsbåt som tar oss till ställen dit de stora kryssningsfartygen inte når - bl a till Devil's Stream kanalen. Kryssningen tar ca 45 min och förfriskningar serveras ombord.

Tillbaka på land passerar vi Clementinum (till fots) på väg till Gamla stans torg (Old Town Square), och beundrar den berömda astronomiska klockan med anor från 1410!

Prag Sightseeing PLUS avslutas på torget i Gamla stan!


VIKTIG INFORMATION:
- Turen avgår dagligen kl 15.00.
- Längd: 3 ½ timme.
- Barnbiljetter: från 1 till 9 år.
- Det här turen sker till fots samt med buss och båt, så vi rekommenderar ordentliga skor och kläder för alla väder.
- Guidning på engelska, spanska, franska, italienska eller tyska.
- Inga dolda avgifter eller kostnader.
- Prag Sightseeing PLUS avslutas på torget i Gamla stan.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Prag i mars

Lätt att boka - med hjälp av reseptionen på hotellet -var det lätt att finna "biljettutlämningen "-Bra upplägg med buss, promenad och båt - trevlig guide- Kan rekomenderas!

Ann, Surahammar
TIS, 18 MAR 2014
4.0

Boka biljetter

Datum
Prag Sightseeing PLUS Info

Prag Sightseeing PLUS
SAMLING SENAST 10 MIN FÖRE AVGÅNG VID:
Gray Line/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Prag

Info

Prag Sightseeing PLUS
Dagligen kl 15.00

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro till Národní Trida

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen