Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Prag

Välkommen till PragBiljetter.se! Här hittar du tips och information om sevärdheter, evenemang, upplevelser och sightseeing i Prag.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeing och guidade turer i Prag, uppleva berömda Black Light Theatre och Laterna Magika, njuta av Prag by night, smaka öl på tjeckisk ölprovning, hänga med på en pubrunda eller uppleva Prag från en Segway. Eller varför inte ta en busstur till Theresienstadt eller gå på upptäcksfärd bland Prags alla vackra platser med en lokalguide?

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Prag Sightseeing PLUS

3.9 (20)
Från kr 451
Prag Sightseeing PLUS är utan tvekan en fantastisk rundtur i Prag "Staden med de hundra tornen"! Du får se och uppleva stadens historiska platser och sevärdheter från en buss, en båt och även till fots!

Golden City Tour of Prague / Prag Sightseeing PLUS är den längsta och mest kompletta sightseeingturen i Prag som vi kan erbjuda dig!

Dagen börjar med en busstur och vi passerar Statsteatern (Stavovske Theatre/Estates Theatre), där WA Mozarts Don Giovanni hade sin världspremiär. Vi fortsätter förbi Nationalteatern till Smetana Embankment, där vi beundrar den fantastiska panoramautsikten över Pragborgen och Karlsbron. Härefter kör vi till de gamla och nya stadsdelarna och besöker Vaclavplatsen i hjärtat av Prag. Efter Vaclavplatsen korsar vi Charles platsen, och beundrar Dansens Hus vid floden. Vi kommer nu att korsa floden för att nå Lesser Quarter, som domineras av S:t Nicholas kyrkan.

Efter bussresan är det dags för en promenad i Pragborgen och vi passerar S:t Vitus-katedralen, Gamla Slottet och S:t Georges kloster för att slutligen nå den gamla slottstrappan. Vi går sedan tillbaka till Karlsbron, där du får höra berättas om dess statyer.

Efter promenaden till fots kliver vi ombord på en mindre kryssningsbåt som tar oss till ställen dit de stora kryssningsfartygen inte når - bl a till Devil's Stream kanalen. Kryssningen tar ca 45 min och förfriskningar serveras ombord.

Tillbaka på land passerar vi Clementinum (till fots) på väg till Gamla stans torg (Old Town Square), och beundrar den berömda astronomiska klockan med anor från 1410!

Prag Sightseeing PLUS avslutas på torget i Gamla stan!


VIKTIG INFORMATION:
- Turen avgår dagligen kl 15.00.
- Längd: 3 ½ timme.
- Barnbiljetter: från 1 till 9 år.
- Det här turen sker till fots samt med buss och båt, så vi rekommenderar ordentliga skor och kläder för alla väder.
- Guidning på engelska, spanska, franska, italienska eller tyska.
- Inga dolda avgifter eller kostnader.
- Prag Sightseeing PLUS avslutas på torget i Gamla stan.

Öppettider

Dagligen kl 15.00
Boka nu

Riktigt bra: 3.9 – 20 omdömen

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Prag Sightseeing PLUS

Adress
SAMLING SENAST 10 MIN FÖRE AVGÅNG VID: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Prag

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!