Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Prag Sightseeing PLUS

3.9 (20)
Prag Sightseeing PLUS är utan tvekan en fantastisk rundtur i Prag "Staden med de hundra tornen"! Du får se och uppleva stadens historiska platser och sevärdheter från en buss, en båt och även till fots!

Golden City Tour of Prague / Prag Sightseeing PLUS är den längsta och mest kompletta sightseeingturen i Prag som vi kan erbjuda dig!

Dagen börjar med en busstur och vi passerar Statsteatern (Stavovske Theatre/Estates Theatre), där WA Mozarts Don Giovanni hade sin världspremiär. Vi fortsätter förbi Nationalteatern till Smetana Embankment, där vi beundrar den fantastiska panoramautsikten över Pragborgen och Karlsbron. Härefter kör vi till de gamla och nya stadsdelarna och besöker Vaclavplatsen i hjärtat av Prag. Efter Vaclavplatsen korsar vi Charles platsen, och beundrar Dansens Hus vid floden. Vi kommer nu att korsa floden för att nå Lesser Quarter, som domineras av S:t Nicholas kyrkan.

Efter bussresan är det dags för en promenad i Pragborgen och vi passerar S:t Vitus-katedralen, Gamla Slottet och S:t Georges kloster för att slutligen nå den gamla slottstrappan. Vi går sedan tillbaka till Karlsbron, där du får höra berättas om dess statyer.

Efter promenaden till fots kliver vi ombord på en mindre kryssningsbåt som tar oss till ställen dit de stora kryssningsfartygen inte når - bl a till Devil's Stream kanalen. Kryssningen tar ca 45 min och förfriskningar serveras ombord.

Tillbaka på land passerar vi Clementinum (till fots) på väg till Gamla stans torg (Old Town Square), och beundrar den berömda astronomiska klockan med anor från 1410!

Prag Sightseeing PLUS avslutas på torget i Gamla stan!


VIKTIG INFORMATION:
- Turen avgår dagligen kl 15.00.
- Längd: 3 ½ timme.
- Barnbiljetter: från 1 till 9 år.
- Det här turen sker till fots samt med buss och båt, så vi rekommenderar ordentliga skor och kläder för alla väder.
- Guidning på engelska, spanska, franska, italienska eller tyska.
- Inga dolda avgifter eller kostnader.
- Prag Sightseeing PLUS avslutas på torget i Gamla stan.
Boka nu

Riktigt bra: 3.9 – 20 omdömen

Boka
Från 407 kr

lör, 9 jul 2022

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Prag Sightseeing PLUS

Adress
SAMLING SENAST 10 MIN FÖRE AVGÅNG VID: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Prag

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!