Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Prag

Välkommen till PragBiljetter.se! Här hittar du tips och information om sevärdheter, evenemang, upplevelser och sightseeing i Prag.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeing och guidade turer i Prag, uppleva berömda Black Light Theatre och Laterna Magika, njuta av Prag by night, smaka öl på tjeckisk ölprovning, hänga med på en pubrunda eller uppleva Prag från en Segway. Eller varför inte ta en busstur till Theresienstadt eller gå på upptäcksfärd bland Prags alla vackra platser med en lokalguide?

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Traditionell Tjeckisk Afton

3.8 (5)
Från kr 626
Denna traditionella Tjeckiska Afton med middag äger rum i hjärtat av Prag, men trädgården och restaurangen har en atmosfär av genuin tjeckisk landsbygd. Upplev en oförglömlig kväll med traditionell tjeckisk gästfrihet, humor, traditioner och zegenare dans.

Under hela kvällen är det fri "öppen bar" (så mycket tjeckisk öl, vin och läsk som du önskar) och du kommer att serveras en traditionell tjeckisk 3-rätters middag i den speciella atmosfären på en tjeckisk trädgårdsfest.

Under kvällen blir du inte bara underhållen på tjeckiskt vis, utan du kommer också lära dig lite mer om tjeckiska traditioner och har möjlighet att delta i de roliga spelen och lekarna (bara om du vill förstås!). Så följ med oss och fira Tjeckisk Afton med tjeckisk musik, dans, mat och öl!


VIKTIG INFORMATION :
- Dagligen kl 19.00. Samling senast kl 18.45.
- Längd: 2 ½ timmar.
- Fri "öppen bar" och 3-rätters middag är inkluderat i priset.
- Turen Traditionell Tjeckisk Afton börjar och slutar vid Národní Trida (Street) 38, 110 00 Prag

Öppettider

Dagligen 19.00

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Traditionell Tjeckisk Afton

Adress
SAMLING KL 19.00 VID: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida(Street) 38 110 00 Prag Härifrån är det transport till Traditionell Tjeckisk Afton.

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!