Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Prag Middagskryssning

3.8 (29)

På denna populära middagskryssning får di se Prags främsta sevärdheter. Se vackra och imponerande landmärken upplysta på kvällen när båten seglar längs floden. Deb blir en mysig och romantisk kväll med utsökt mat och levande musik - och något du inte bör missa!

Denna populära middagskryssning i Prag seglar varje kväll kl 19.00. Passa på att njuta av Prags berömda landmärken och broar, upplysta kvällstid - till levande musik. 

Höjdpunkter

- Upplev Prag på kvällen
- Middagsbuffé serveras ombord
- Se spektakulära vyer från vattnet
- Njut av en traditionell tjeckisk aperitif 

 Vad kan jag förvänta mig?

Upplysta lanternor i kombination med levande musik skapar en magisk atmosfär. Den lyxiga båtens däck skapar en säker, privat och trevlig miljö där du verkligen kan koppla av.

Prags landmärken är vackert upplysta på kvällen när båten seglar längs floden Vltava och du njuter av mat och levande musik ombord. Middagsbuffén består av både tjeckiska delikatesser och internationella rätter. Urvalet av drycker är lika tilltalande.

Kryssningen avgår från Štefánik-bron. Förutom Karlsbron, Pragborgen, Rudolfinum, Nationalteater, Dansens Hus och fursteborgen Vyšehrad, får du tillfälle att beundra flera mindre kända sevärdheter i Prag som Metronome i Letna, Emmaus kloster, Agnes kloster, Podolioch det historiska kraftverket Štvanice. Båten passerar även genom den äldsta slussen på floden Vltava. 

Vid ankomst till båten hälsas du av den vänliga besättningen som bjuder dig på en traditionell tjeckisk välkomnande aperitif och visar dig buffén som är öppen under hela resan. Att se Prags spektakulära utsikt ombord en båt i solnedgången är ett minne som varar länge...

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Det är bara att skriva ut den och ta med på turen eller visa upp den i din telefon. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

- I sällsynta fall kan slussen vid floden Vltava vara stängd.

Biljettkategorier

Vuxen (12+)
Barn (3-11)
Små barn (0-2): Gratis

Vad ingår inte i priset?

- Transport till/från kajen
- Övrig dryck - kan beställas och betalas ombord
- En guide

Boka
Från 440 kr

fre, 8 jul 2022

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Varaktighet: 2 timmar

Vad ingår i priset?

- Middagsbuffé
- Välkomstdrink
- Levande musik 

Vägbeskrivning

Prag Middagskryssning

Adress
SAMLING SENAST 10 MIN FÖRE AVGÅNG VID: Prague Boats Štefánik bron, Dvorakovo nabrezi, 110 00 Prague 1 Båten avgår från kajplats 16 (titta efter Gray Lines logga)

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!